Firma cu Gold Account  Serviciu G&Security agency


Categorii Servicii:

Serviciu G&Security agency :

Categorie:Servicii Generale


Pret: 50.00 RON

Consultanta pentru Prevenirea si Stingerea Incendiilor PSI


Consultanta pentru Prevenirea si Stingerea Incendiilor PSI

Descriere Serviciu:

Consultanta de Prevenirea si Stingerea Incendiilor PSI

Organizarea pentru prevenirea si stingerea incendiilor la operatorii economici, institutii si localitati permite gestionarea eficienta a resurselor umane si materiale in scopul reducerii riscurilor de incendiu, asigurarea conditiilor pentru salvarea persoanelor, a bunurilor si asigurarea interventiei operative pentru limitarea si stingerea incendiilor.

Organizarea este un atribut al conducerii operatorului economic / institutiei, care trebuie sa depuna un efort constant in asigurarea sigurantei persoanelor avute in subordine, pentru desfasurarea in conditii optime a activitatii acestora.

Pentru ca organizarea pentru prevenirea si stingerea incendiilor sa fie cat mai eficienta, conducerea operatorului economic / institutiei trebuie sa cunoasca importanta si rolul acestei activitati in ansamblul masurilor luate pentru managementul situatiilor de urgenta si sa cunoasca riscurile care se manifesta la nivelul operatorului economic / institutiei.
Asiguram pentru clientii nostri:

Organizarea prevenirii si stingerii incendiilor;
Intocmirea actelor de autoritate ale administratorului sau conducatorului institutiei;
Intocmirea documentelor specifice activitatii de prevenire si stingere a incendiilor;
Intocmirea planurilor de interventie in caz de incendiu si avizarea acestora de catre ISU M.B/Judetean;
Intocmirea tematicilor anuale pentru instruire salariatilor pe categorii de personal;
Efectuarea instruirii salariatilor in domeniul situatiilor de urgenta conform legislatiei in vigoare;
Analiza capacitatii pentru prevenirea si stingerea incendiilor;
Acordarea asistentei tehnice de specialitate;
Intocmirea documentatiei necesare obtinerii avizului si a autorizatiei de securitate la incendiu si protectie civila;
Identificarea, evaluarea si controlul riscului de incendiu;
Constituirea serviciilor private / voluntare / proprii de pompieri;
Cursuri in meseria de servant pompier;
Instruirea serviciilor de pompieri - cu formatori in domeniu;
Consultanta de specialitate si intocmirea documentatei specifice pentru autorizarea societatilor comerciale / persoanelor care efectueaza lucrari in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor (detectie si limitare la incendiu);
Servicii de auditare privind securitatea la incendiu in cadrul obiectivului;


Prevenirea si Stingerea Incendiilor:

Activitatea de instruire a salariatilor pentru prevenirea si stingerea incendiilor - PSI - este o componenta principala a educatiei acestora pe linia cunoasterii si respectarii legislatiei in vigoare si de popularizare continua a acesteia.

Prin activitatea de instruire si de informare in domeniul situatiilor de urgenta - SU se intelege actiunea permanenta desfasurata de factorii cu atributiuni in Prevenirea si Stingerea Incendiilor - Protectie Civila si este componenta a pregatirii profesionale avand ca scop insusirea cunostintelor si formarea deprinderilor necesare in vederea prevenirii si reducerii efectelor negative ale situatiilor de urgenta sau ale dezastrelor la locul de munca si in incinta institutiilor si operatorilor economici.

Oferim experienta specialistilor nostri in sprijinul construirii si satisfacerii intregii nevoi de securitate la incendiu a afacerii dumneavoastra, rezolvand atat aspectul asigurarii in interes propriu cat si o fidelizare a clientilor dumneavoastra. Toate solutiile tehnice oferite asigura calitatea activitatii pe care o desfasurati si sunt in conformitate cu legislatia privind PSI - Prevenirea si Stingerea Incendiilor, a normelor si normativelor specifice in vigoare.

Vezi pagina oficiala despre 'Consultanta pentru Prevenirea si Stingerea Incendiilor PSI'(vezi)
Nu a fost asociat nici un video!

real web director firme si companiipromovare web pentru firme si companiimain menutur real webprelucrarea datelor personaleblog promovareANPCsitemapsitemap.xml

Real-Web.ro este un portal care ofera servicii de promovare firme pe net prin inscriere gratuita sau promovata in lista firme si companii.

©2009-2011 . All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.euGăzduire: www.real-host.eu. Partener Lyoness .
Real Life Design Găzduire Real Host
View Stats